Finantari agricole
Alege din oferta noastra de credite destinate agricultorilor

Credite bancare

Credite APIA

Finantare pe baza adeverintei eliberate de APIA

Creditul Input

Acest credit se adreseaza clientilor cu activitate in sectorul vegetal, fie persoane juridice, PFA, II sau IF care au incheiate contracte de furnizare de inputuri cu furnizori, precum si contracte d..

Credit de investitii pentru spatii de depozitare si productie agricola

Acest credit se adreseaza clientilor care doresc sa isi construiasca sau sa achizitioneze magazii, spatii de depozitare, depozite frigorifice, silozuri, sere, grajduri si adaposturi pentru animale s..

Creditul rapid pentru achizitia de teren agricol

Diminueaza-ti costurile cu arenda!

Creditul pentru achizitia de utilaje si echipamente agricole

Credit adresat clientilor, care doresc sa achizitioneze utilaje agricole pentru pregatirea terenului, insamantare, efectuarea de tratamente pentru intretinerea culturii, recoltare, precum si echipam..

Creditul pentru culturi vegetale si stocuri

Creditul pentru infiintare si intretinere culturi vegetale se adreseaza clientilor cu activitate in sectorul vegetal (persoane juridice, inclusiv II, PFA, IF) care au nevoie de o sursa rapida de fin..

Finantari Europene

Credit punte fara garantii

Facilitatea se adreseaza beneficiarilor AFIR pentru acoperirea cheltuielilor in cadrul unui proiect cu finantare nerambursabila pana la momentul incasarii sumelor de la Autoritatea de Management.

Credit prefinantarea si co-finantarea proiectelor implementate cu fonduri nerambursabile

Produsul asigura contributia clientului la proiectul finantat din fonduri europene (co-finantare) si posibilitatea demararii investitiei pana la momentul incasarii sumelor nerambursabile de la minis..

Scrisoare de garantie bancara

Produsul asigura garantia financiara pentru beneficiarii care solicita avans in vederea demararii investitiei din fonduri europene.

Leasing

LEASE BACK / CASH IN

Solutie de finantare pentru societati comerciale. Se poate realiza prin vanzarea catre BTLeasing Transilvania IFN a autovehiculelor, echipamentelor sau a clădirilor pe care le ai in proprietate, ras..