Ziarul agricultorilor > Stiai ca poti avea gratuit un website?

Stiai ca poti avea gratuit un website?

Stiai ca poti avea gratuit un website?Traim intr-un timp in care adresa de e-mail si pagina de internet sunt obligatorii pentru orice afacere, indiferent de marime sau de activitate. La fel de adevarat este si ca aceste instrumente genereaza unele costuri, care, mai ales acolo unde utilitatea nu este evidenta, pot trece drept inutile. Daca totusi doriti o pagina de internet, dar costul de realizare vi se pare ridicat, aveti ocazia sa o faceti gratuit pe portalul sustinut de Banca Transilvania. Serviciul se numeste AgroBT si este gratuit pentru toti fermierii din Romania.

NU VA GANDITI CA ESTE COMPLICAT sau ca aveti nevoie de cunostinte tehnice. Deloc, este foarte simplu, doar sa acordati putina atentie si sa stiti ce vreti sa spuna despre afacerea dvs pagina respectiva de internet.

Este necesar sa faceti un cont de utilizator (nume si parola) si sa alegeti un sablon de site, dintre modele puse la dispozitie. Evident, trebuie sa alegeti si un nume pentru site, usor de memorat si reprezentativ pentru activitatea pe care o prestati. Fiti atenti, numele site-ului nu mai poate fi schimbat.

Sablonul are mai multe campuri (casete cu text) unde veti putea introduce descrierea afacerii si a produselor, oferte comerciale, date de contacte sau orice alte informatii pe care le considerati necesare. De asemenea, puteti incarca logo-ul companiei sau diverse imagini care sa atraga interesul cititorilor. Textele sunt usor de editat, daca ati mai lucrat pe calculator intr-un program de tip Office, va fi la fel de simplu.

Serviciul este simplu de folosit si va scuteste de o cheltuiala relativ mare. Costul de achizitie al unui domeniu este de circa 50 EUR, realizarea unui site pleaca de la 300 EUR, la care se mai adauga costurile de hosting (gazduirea site-ului pe Internet) alti 4-5 EUR/luna, deci circa 50-60 eur anual. La un calcul simplu, cu AgroBT faceti o economie de cel putin 400 EUR, o suma deloc de neglijat. Mai mult, orice client va gasi imediat informatii despre activitatea pe care o prestati, produse, locatie, ceea ce va simplifica o relatie de afaceri.